NIEUWS/ NEWS 2021


31 juli 2021

Nationale Show van de Tibetaanse rassen club. Chatel Guyon, Frankrijk.

Keurmeester/judge: Mr. Bruno Nodalli (Italië)

Ingeschreven tibbies: 39

 

Dedicated To Impressive Idole "Guus" behaalde in de openklasse 1 Uitmuntend en behaalde daarna Best Reu (BOS) met CACS. Guus heeft nu op maar 4 shows de benodigde CAC's behaald in Frankrijk en is hiermee Frans Kampioen! Wij zijn zeer trots op Guus en zijn eigenaresse Mathilde Flocmoine. De Franse Kampioenstitel is jaarlijks maar voor 1 a 2 tibbies weg gelegd en Guus heeft het in no-time behaald. Wij zijn trotse fokkers!

 

31 augustus 2021 

Nationale Speciale Tibetaanse Rassen show. Chatel Guyon, Frankrijk.

Keurmeester/judge: Mrs. Veronique Alavoine Le Boedec (Frankrijk)

Ingeschreven tibbies: 39

 

Dedicated To Impressive Idole "Guus" won vandaag opnieuw zijn klasse met 1 Uitmund en behaald daarna Beste Reu met CACS en won daarna Beste van het Ras (BOB). We zijn super trotse fokkers! Bedankt aan eigenaresse Mathilde Flocmoine voor dit mooie resultaat.


12 juni 2021

Kim-Joy wordt steeds ronder en vind het heerlijk om op haar rug te liggen rollebollen en haar puppy's actief mee te laten spelen :-)

 

Dedicated To Instantly Impressive aka Kim-Joy loves rolling around shaking her precious cargo.

 

 


 6 juni 2021

We updaten onze Insta regelmatig met foto's van ons tibbie team nu er geen shows meer zijn, zo blijven ze toch zichtbaar voor de liefhebbers van tibbies.

 

Een feestje op zondag 6 juni...

Dedicated To Peach Pie Pop "Poppy-Pops" viert haar eerste verjaardag! 


Tibetaanse Spaniel Tibetan Spaniels Tibet Spaniel Puppy
Team Dedicated To geniet van het voorjaar...

27 april 2021

FIJNE KONINGSDAG

Tibetaanse Spaniel Tibetan Spaniels
Dedicated To Peacy Pie Pops & Dedicated To Instantly Impressive

17 April 2021

Dedicated To Tibbies in Le Lien Tibétain France.

Onze tibbies staan deze maand te bewonderen in de Franse Tibetaanse Rashonden Club Magazine. De laatste jaren heeft onze fokkerij de eer gehad om op vele kalenders & in Ras club magazines over de wereld te staan.  De internationale erkenning maakt dat we  trotse fokkers zijn van ons tibbie team!


09-04-2021 Keukenhof

Pip haar puppy's de Dudes zijn vandaag een dagje mee geweest om te vieren dat Maria haar diploma heeft behaald. Wij fokken puur uit plezier en hobby naast onze reguliere banen. Door Sandra haar rechtenstudie zijn we er ons steeds meer van bewust geworden dat het fokken van honden en de regelgeving over hobby- en bedrijfsmatig fokken een "grijs" gebied in de Nederlandse wetgeving is. Het fokken mag dan hobby zijn, we nemen het wel serieus en hebben daarop besloten dat Maria de studie Vakbekwaamheid besluit houders van dieren is gaan volgen. Maria heeft het praktijkexamen met de hoogste kwalificatie afgelegd en heeft ook op het theorie examen een hoge score behaald. Door deze examens met positief resultaat te hebben afgesloten is Maria nu in het bezit van het diploma: Bewijs van Vakbekwaam houder van Dieren - Honden en katten.  Maria kan hiermee aantonen dat onze kennel voldoet aan de gestelde eisen in het Nederlandse besluit houders van dieren.

 

We are just a small tibbie breeder...it's just a hobby next to our jobs, but in the law this is a "grey" area. We take our breeding very serious and that's why we decided that Maria needed a study... Maria passed all her exams and has now the Certificate of Competence for dogs and cats (Diploma: Vakbekwaam houder van honden en katten) she can demonstrate that our kennel comply with the Dutch Animal Keepers Decree. Celebration today in style at the Keukenhof  with our puppy team "The Dudes". Lovely day out!


Vrolijk Pasen

Happy Easter

Tibetaanse Spaniel Tibetan Spaniel Tibet Spaniel Puppy

03-04-2021 Fotomodel: Dedicated To Peach Pie Pops "Poppy-Pops"


31-01-2021 Nog geen hondenshows, niet dat de tibbies het erg vinden die houden wel van een extra lange modderwandeling.


NJK Dedicated To Instantly Impressive JW'19 CW'19 "Kim-Joy" haar Best in Show lint is gearriveerd vanuit Engeland van de Seeatss Virtual Tibetan Spaniel Show.

 

NJCH Dedicated To Instantly Impressive JW'19 CW'19 "Kim-Joy" her Best in Show ribbon arrived from the UK from the Seeatss Virtual Tibetan Spaniel Show.