Puppies


Onze puppies van Izzy & Bristow zijn op 29 december 2018 geboren.

Het thema van dit nestje is "Impressive".

 

Geboren zijn 2 reutjes en 1 teefje.

 

Dedicated To Impressive Impact (crème-goudreu)

Dedicated To Impressive Idole (goudblonde reu)

Dedicated To Instantly Impressive (teef)


Moeder van dit nestje is ons Finse teefje Kiranmays Irresistible Impression JW'17 NJK'18 "Izzy" en vader is Multi Kamp. Dedicated To Memories of a Lifetime "Bristow". Beide ouders zijn goede gezond en zijn vrij van de erfelijke oog aandoeningen PRA & Cataract, ook zijn beiden via een DNA test genetisch vrij van het PRA-3 gen. Izzy en Bristow zijn beide vrij van patella luxatie (0-0) knieën.

 


 

Ons volgende nestje met pups plannen wij aan het einde van het jaar 2019 of begin 2020. 

 

Voor meer informatie over onze puppy planning zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0591-555035 of stuur een e-mail via ons contact formulier.


De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen en overige regels van de rasvereniging en die van de Raad van Beheer. De ouders van onze pups zijn in het bezit van een geldige ECVO oog test en zijn getest op én vrij van Patella Luxatie. Alle puppies worden gechipt door de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee.

 

Onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht. Daarnaast vinden wij het als fokker belangrijk om onze pups ook goed te habitueren en te socialiseren, dit is namelijk belangrijk voor de latere ontwikkeling van de hond. De door ons gefokte pups gaan vanaf de leeftijd van 6 weken oud regelmatig mee op stap voordat ze naar hun eigenaren gaan.

 

Onze pups zijn als ze naar hun eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Voor meer informatie adviseren wij u ook een kijkje nemen op de pagina "Hoe werken wij".

 

Natuurlijk kunt u ons over onze toekomstige puppy planning of informatie over onze tibbies bereiken op: Telefoonnummer 0591-555035 of stuur een e-mail via ons contact formulier.


Hieronder ziet u foto's van door ons gefokte puppies van onze nestjes uit de voorgaande jaren....

Deze pups zijn niet beschikbaar!

 Voor meer informatie over onze tibbies of over onze toekomstige puppy planning in 2018 kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-555035 of per e-mail