Puppies

 

Momenteel hebben wij geen pups beschikbaar.

Wij plannen gelijk aan het begin van 2019 een volgend nestje.

Meer informatie volgt binnenkort op deze pagina.


De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen en overige regels van de rasvereniging en die van de Raad van Beheer. De ouders van onze pups zijn in het bezit van een geldige ECVO oog test en zijn getest op én vrij van Patella Luxatie. Alle puppies worden gechipt door de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee.

 

Onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht. Daarnaast vinden wij het als fokker belangrijk om onze pups ook goed te habitueren en te socialiseren, dit is namelijk belangrijk voor de latere ontwikkeling van de hond. De door ons gefokte pups gaan vanaf de leeftijd van 6 weken oud regelmatig mee op stap voordat ze naar hun eigenaren gaan.

 

Onze pups zijn als ze naar hun eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Voor meer informatie adviseren wij u ook een kijkje nemen op de pagina "Hoe werken wij".

 

Natuurlijk kunt u ons over onze toekomstige puppy planning of informatie over onze tibbies bereiken op: Telefoonnummer 0591-555035 of stuur een e-mail via ons contact formulier.


Hieronder ziet u foto's van door ons gefokte puppies van onze nestjes uit de voorgaande jaren....

Deze pups zijn niet beschikbaar!

 Voor meer informatie over onze tibbies of over onze toekomstige puppy planning in 2018 kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-555035 of per e-mail