Puppies

Ons laatste nestje pups van dit jaar is geboren op 6 oktober 2021.

Coco en Dembe zijn op 6 oktober 2021 de trotse ouders geworden van drie prachtige goudkleurige puppies.

 

Thema: "Pumpkin"

Namen puppies:

Dedicated To Pumpkin Crisp Cookie (reu)

Dedicated To Chunky Pumpkin Bar (reu)

Dedicated To Pumpkin Whoopie Pie (teef) 

NLCH Dedicated To Coconut Cream Cake "Coco"
NLCH Dedicated To Coconut Cream Cake "Coco"
Chermain's Dallas Dutch Dude CW'21  "Dembe"
Chermain's Dallas Dutch Dude CW'21 "Dembe"

De trotse ouders van ons te verwachten nestje zijn onze allerliefste Coco, ja ze is net zo lief en zoet als haar naam doet vermoeden en vader is de uit Finland afkomstige reu Dembe. Beide ouders zijn in bezit van een geldige ECVO-oogtest en zijn vrij van erfelijke oogaandoeningen PRA & Cataract. Tevens zijn beide genetisch vrij van het PRA-3 gen. Dembe en Coco zijn beide in het bezit van een geldige knie-test en zijn vrij (0/0) getest van Patella Luxatie.

Mocht u interesse hebben in een tibbie puppy, neem dan contact met ons op. Voor plaatsing op de wachtlijst ontvangen wij graag gelijk meer informatie over u en uw woonsituatie of gezin, ervaring met honden en hoeveel tijd er is voor een tibbie.

♥♥♥

Voor informatie over onze tibbies, hoe wij werken en over beschikbare puppy's kunt u ons een e-mail sturen via het contact formulier of lees hier meer informatie over hoe wij werken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0591-555035. 

 

Onze tibbies en pups zijn ook te volgen op Instagram met filmpjes en foto's. 


 Wij plannen in de zomer of winter van 2022 een volgend nestje pups.

 De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen van de Nederlandse rasvereniging en die van de Raad van Beheer. De ouders van onze pups zijn in het bezit van een DNA-certificaat, hebben een geldige ECVO oog test en zijn getest op én vrij van Patella Luxatie. Tevens zijn onze tibbies vrij, door middel van een DNA-test, van het PRA-3 gen.  Alle puppies worden gechipt door de medewerker van de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee.

 

Onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht. Daarnaast vinden wij het als fokker belangrijk om onze pups ook goed te habitueren en te socialiseren, dit is namelijk belangrijk voor de latere ontwikkeling van tibbies. De door ons gefokte pups gaan vanaf de leeftijd van 6 weken oud regelmatig mee op stap voordat ze naar hun potentiële eigenaren gaan.

 

Onze pups zijn als ze naar hun potentiële eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Onze puppies krijgen verder ons boekje met tibbie-tips mee samen met hun eigen pretpakket.

 Voor meer informatie adviseren wij u ook een kijkje nemen op de pagina "Hoe wij werken". Natuurlijk kunt u ons over onze toekomstige puppy planning of informatie over onze tibbies bereiken via de e-mail op ons contact formulier

 

Wij zijn een kleine hobby fokker die af en toe een nestje hebben, wij hanteren daardoor niet het hele jaar door een wachtlijst.

 

Alleen op het moment dat wij echt pups verwachten starten wij opnieuw met een e-mail wachtlijst. Wij vragen u dan om in het eerste contact om op de wachtlijst te komen, gelijk meer informatie over u en uw gezin, ervaring met honden en hoeveel tijd er is voor een tibbie aan ons te mailen. 


Hieronder ziet u foto's van door ons gefokte puppies van onze nestjes uit de voorgaande jaren....

Deze pups zijn niet beschikbaar!

Voor meer informatie over onze tibbies of over onze toekomstige puppy planning kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-555035 of per e-mail.