Puppies

Op 6 juni 2020 zijn de 5 prachtig gekleurde puppies van Coco en Raffie geboren.

Geboren zijn 2 zwarte, 2 goudkleurige/blonde puppies & 1 goud/sable pupje.

Thema-nest: Peach Desserts

Dedicated To Cookie Peach Cobbler (reu)

Dedicated To Peach Brown Betty 

Dedicated To Peach Pie Pops

Dedicated To Spiced Peach Puffs

Dedicated To Blackberry Peach Pie

Qi Gong's Big Bang Theory, import Finland

NL Kampioen Dedicated To Coconut Cream Cake


 

Coco is een trotse en lieve moeder, de puppies groeien flink en de kleuren van de puppies zijn super speciaal voor een crème moeder. De puppies zijn gereserveerd en zijn te volgen via onze foto-slider op deze pagina en filmpjes van het opgroeien zijn te zien op ons Instagram account.

 

De ouders van ons nestje Raffie & Coco zijn beiden in algehele goede gezondheid. Beiden zijn in het bezit van een geldige ECVO oogtest en zijn vrij van alle erfelijke oogziektes zoals onder andere PRA & Cataract. Tevens zijn ze beide genetisch vrij van het PRA-3 gen. Raffie en Coco zijn in het bezit van een geldige knietest (patella luxatie 0/0). Beide zijn lief, sociaal en super knuffelig en Coco heeft een eigen fanclub met fans uit binnen- en buitenland 


 

Voor dit jaar verwachten wij geen nestje puppies meer, een volgend nestje plannen we in 2021. Meer informatie volgt ter zijner tijd op deze pagina. Voor informatie over onze tibbies, hoe wij werken en puppies kunt u ons een e-mail sturen via het contact formulier of lees hier meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0591-555035. 

 

Wij zijn een kleine hobby fokker die af en toe een nestje hebben, wij hanteren daardoor niet het hele jaar door een wachtlijst.

Alleen op het moment dat wij echt pups verwachten starten wij opnieuw met een e-mail wachtlijst. Wij vragen u om in het eerste contact gelijk meer informatie over u en uw gezin, ervaring met honden en hoeveel tijd er is voor een tibbie aan ons te mailen.

 De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen en overige regels van de rasvereniging en die van de Raad van Beheer. De ouders van onze pups zijn in het bezit van een DNA-certificaat, hebben een geldige ECVO oog test en zijn getest op én vrij van Patella Luxatie. Tevens zijn onze tibbies vrij, door middel van een DNA-test, van het PRA-3 gen.  Alle puppies worden gechipt door de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee.

 

Onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht. Daarnaast vinden wij het als fokker belangrijk om onze pups ook goed te habitueren en te socialiseren, dit is namelijk belangrijk voor de latere ontwikkeling van tibbies. De door ons gefokte pups gaan vanaf de leeftijd van 6 weken oud regelmatig mee op stap voordat ze naar hun potentiële eigenaren gaan.

 

Onze pups zijn als ze naar hun potentiële eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Onze puppies krijgen verder ons boekje met tibbie-tips mee samen met hun eigen pret-pakket.

 

Voor meer informatie adviseren wij u ook een kijkje nemen op de pagina "Hoe wij werken". Natuurlijk kunt u ons over onze toekomstige puppy planning of informatie over onze tibbies bereiken via de e-mail op ons contact formulier.

 

 


Hieronder ziet u foto's van door ons gefokte puppies van onze nestjes uit de voorgaande jaren....Deze pups zijn niet beschikbaar!

Voor meer informatie over onze tibbies of over onze toekomstige puppy planning kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-555035 of per e-mail.