Puppies

Op 2 maart 2020 zijn onze pups geboren!

Thema: Pushing

Namen:

Dedicated To Pushing the Senses (reu)

Dedicated To Pushing the Stars (reu)

Dedicated To Keep on Pushing (teef)

Qi Gong's Big Bang Theory, import Finland

NL & Internationaal Kampioen Dedicated To At Special Request


Er zijn geen pups beschikbaar! 

De ouders van ons te verwachten nestje Raffie & Gemma zijn beiden in goede gezondheid. Beiden zijn in het bezit van een geldige ECVO oogtest en zijn vrij van de erfelijke oogziektes PRA & Cataract. Tevens zijn ze beide genetisch vrij van het PRA-3 gen. Gemma en Raffie zijn in het bezit van een geldige knietest (patella luxatie 0/0). 

 

Voor meer informatie over onze komende puppy planning in de zomer/najaar 2020 kunt u ons een e-mail sturen via het contact formulier, telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0591-555035.

 

Wij zijn een kleine hobby fokker die af en toe een nestje hebben, wij hanteren daardoor niet het hele jaar door een wachtlijst.

Alleen op het moment dat wij echt pups verwachten starten wij met een e-mail wachtlijst.De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen en overige regels van de rasvereniging en die van de Raad van Beheer. De ouders van onze pups zijn in het bezit van een DNA-certificaat, hebben een geldige ECVO oog test en zijn getest op én vrij van Patella Luxatie. Tevens zijn onze tibbies vrij, door middel van een DNA-test, van het PRA-3 gen.  Alle puppies worden gechipt door de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee.

 

Onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht. Daarnaast vinden wij het als fokker belangrijk om onze pups ook goed te habitueren en te socialiseren, dit is namelijk belangrijk voor de latere ontwikkeling van tibbies. De door ons gefokte pups gaan vanaf de leeftijd van 6 weken oud regelmatig mee op stap voordat ze naar hun eigenaren gaan.

 

Onze pups zijn als ze naar hun eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Onze puppies krijgen verder ons boekje met tibbie-tips mee samen met hun eigen pret-pakket.

 

Voor meer informatie adviseren wij u ook een kijkje nemen op de pagina "Hoe wij werken". Natuurlijk kunt u ons over onze toekomstige puppy planning of informatie over onze tibbies bereiken via de e-mail op ons contact formulier.

 

 


Hieronder ziet u foto's van door ons gefokte puppies van onze nestjes uit de voorgaande jaren....Deze pups zijn niet beschikbaar!

Voor meer informatie over onze tibbies of over onze toekomstige puppy planning kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-555035 of per e-mail.