Puppies

Op dit moment hebben wij geen pups beschikbaar.

Dedicated To Legend is Born "Teddy"
Dedicated To Legend is Born "Teddy"

Wij plannen tegen het einde van de zomer 2024 een nestje pups.

Zodra wij daadwerkelijk pups verwachten starten we een wachtlijst.

 

Onze tibbies en pups zijn dagelijks en wekelijks te volgen via Instagram & Facebook.

  

Voor informatie over onze tibbies of pups kunt u ons ook bereiken per mail of telefoon. 


 De door ons gefokte pups voldoen aan alle gezondheidseisen van de Nederlandse rasvereniging en die van de Raad van Beheer. De ouders van onze pups zijn in het bezit van een DNA-certificaat, hebben een geldige ECVO oog test en zijn getest op én vrij van Patella Luxatie. Tevens zijn onze tibbies vrij, door middel van een DNA-test, van het PRA-3 gen.  Alle puppies worden gechipt door de medewerker van de Raad van Beheer en krijgen een stamboom met DNA-certificaat mee.

 

Onze puppies worden in de huiskamer grootgebracht. Daarnaast vinden wij het als fokker belangrijk om onze pups ook goed te habitueren en te socialiseren, dit is namelijk belangrijk voor de latere ontwikkeling van tibbies. De door ons gefokte pups gaan vanaf de leeftijd van 6 weken oud regelmatig mee op stap voordat ze naar hun potentiële eigenaren gaan.

 

Onze pups zijn als ze naar hun potentiële eigenaren vertrekken met koopcontract, up-to-date met vaccinaties, krijgen een gezondheidsverklaring met EU-paspoort mee en zijn regelmatig ontwormd. Onze puppies krijgen verder ons boekje met tibbie-tips mee samen met hun eigen pretpakket.

 Voor meer informatie adviseren wij u ook een kijkje nemen op de pagina "Hoe wij werken". Natuurlijk kunt u ons over onze toekomstige puppy planning of informatie over onze tibbies bereiken via de e-mail op ons contact formulier

 

Wij zijn een kleine hobby fokker die af en toe een nestje hebben, wij hanteren daardoor niet het hele jaar door een wachtlijst.

 

Alleen op het moment dat wij echt pups verwachten starten wij opnieuw met een e-mail wachtlijst. Wij vragen u dan om in het eerste contact om op de wachtlijst te komen, gelijk meer informatie over u en uw gezin, ervaring met honden en hoeveel tijd er is voor een tibbie aan ons te mailen


Dedicated TO Puppy's:

♥♥♥

Voor informatie over onze tibbies, hoe wij werken en over toekomstige puppy's kunt u ons een e-mail sturen via het contact formulier of lees hier meer informatie over hoe wij werken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0591-555035

 

Onze tibbies en pups zijn dagelijks en wekelijks te volgen via Instagram & Facebook.


Hieronder ziet u foto's van door ons gefokte puppies van onze nestjes uit de voorgaande jaren....

Deze pups zijn niet beschikbaar!

Voor meer informatie over onze tibbies of over onze toekomstige puppy planning kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0591-555035 of per e-mail.