Pride Virol Fair Play

Nederlands Kampioen

Nederlands Jeugdkampioen

Holland Cup Winner 2024

JeugdWinner 2022

Winner 2022

"Toto"

Toto  is op 23 november 2021 geboren in Oekraïne bij fokker Iryna Volkogon. Soms stuurt het universum ons kleine boodschappen en veroorzaakt het toevalligheden en dwingt het ons tot nadenken en zo is Toto op ons pad gekomen... Toto is geboren in de Oekraïne, door de oorlog daar is zijn fokker samen met hem en haar andere tibbies naar Polen gevlucht. Toen we begrepen dat Toto zijn fokker op zoek was naar huizen voor haar tibbies konden we niet anders dan hem een huis bieden. Toto is goed gezond, hij heeft de looks en een interessante lijn en daarmee is Toto vanuit Polen ons team komen versterken.

 

Toto zijn vader is Kampioen Pride Virol Dreamboat en zijn moeder is de uit Ierland afkomstige Kampioen Mullagh Ms. Perfect. Toto zijn stamboom is een interessante mix met honden uit Engeland, Zweden, Noorwegen & Estland. Toto is een lieve, speelse en actieve reu. Hij speelt, springt en rent graag rond en vind het heerlijk om te knuffelen.

 

Toto doet het vanaf de start goed in de Nederlandse showring en behaalde in zijn eerste showweekend de titels: JeugWinner & Winner 2022. Toto heeft op de leeftijd van 1 jaar oud in de eerste 3 shows 5 volwassen CAC's behaald. 


AHT PRA-3: Clear by parents.

PL-test: 0/0

ECVO-test: Vrij van alle oog afwijkingen / Clear from all eye-diseases

Download
Stamboom Toto
Pedigree Pride Virol Fair Play
! NHSB Stamboom Pride Virol Fair Play TO
JPEG-bestand 1'007.8 KB