Kiranmays Irresistible Impression

Nederlands Kampioen

Internationaal Kampioen

KTR-Duits Jeugd Clubwinner '17

Nederlands Jeugd Kampioen

Amsterdam Jeugd Winner'17

Winner '19

 

"Izzy"

Izzy is op 5 oktober 2016 geboren in Finland uit een nestje van 8 puppies bij fokker Katri Aallonrantaa te Pori. Izzy is een echte zoete pup met een pittige karaktertje. Izzy mag graag in een andere omgeving laten horen dat ze er is, dus bij binnenkomst op de hondenschool weet iedereen dat ze aanwezig is.  Izzy vind het heerlijk om op schoot te liggen knuffelen, ze is dol op kusjes geven en op bidden voor haar eten.

 

Izzy haar lijnen zijn een prachtige aanvulling op onze eigen fok, een combinatie van veel echte rastypische Finse- en Engelse tibbies. Haar moeder is de prachtige Kampioen Kiranmays D-Dazzling Dezdemona en vader is de knappe Kampioen Hoswin Uljas die in Finland al 2x de grootste specialty shows heeft gewonnen.

 

Vanaf het begin is Izzy lekker bezig in de showring, naast de diverse jeugtitels heeft ze inmiddels ook al 4 Nederlandse CAC's wat genoeg is voor de Nederlandse titel en heeft Izzy op de leeftijd van anderhalf jaar oud al 4 CACIB's behaald in Nederland, Duitsland en Frankrijk voor het verkrijgen van de Internationale Kampioenstitel (CIB). Izzy is een echt showhondje en geniet van alle aandacht in de ring.


Thank you to her breeder Katri for trusting us with this super sweet and good looking tibbie girl!

 

DNA-uitslag AHT PRA-3: Clear by parents

PL-test: 0/0

ECVO-test: Vrij van PRA & Cataract / Free from eye-diseases PRA & Cataract.

 

Download
Stamboom Izzy
Pedigree Izzy
Export Pedigree Izzy.jpg
JPEG-bestand 1.0 MB