Twix Calista Caramelle

Tibetaanse Spaniel Tibetan Spaniel Tibetansk Spaniel

Internationaal Kampioen

Nederlands Kampioen

Luxemburgs Kampioen

KTR-Duits Kampioen

VDH-Duits Kampioen

Nederlands Jeugd Kampioen

Amsterdam Winster 2014

VDH-Duits Jeugdkampioen

KTR-Duits Jeugdkampioen

VDH-Spring Junior Winner 2014

Benelux Winner 2015 (BWNL'15)

Benelux Winner 2015 (BWLU'15)

KTR-ClubWinner 2015

PDC-ClubWinner 2015

 

Candy is geboren in Zweden bij fokker Sussie Lindelius op 15 maart 2013. Candy haar naam doet haar eer aan want ze is een echt snoepje. Candy is net zoals haar moeder Saga een echte Diva ze behoudt altijd haar waardigheid. Kortom een echte tibbie!

 

Candy haar lijnen gaan terug naar ons begin in haar lijn onze eerste twee imports; P'zazz Shylo from Sweden en Chrystal Mountain Esperanza. Haar moeder is een dochter van de door ons gefokte reu; Zweeds Kampioen Dedicated To Live Life and Enjoy, de prachtige Zweeds Kampioens teef Twix Amedei Praline. De vader van Candy is Zweeds Kampioen Kangris Knuckle Duster. Candy is een rustige tibbie dame die dol is op wandelen  en dansen op haar achterpootjes is een favoriete hobby van haar. 

 

Candy heeft vanaf het moment dat ze showring in kwam super goede resultaten behaald, naast vele titels behaalde ze in 2015 zowel de Nederlandse en Duitse Clubwinner titel en behaalde ze ook de eer van Topwinning Tibbie in Nederland. We zijn dan ook super trots op deze tibbie dame. 

 

Download
Stamboom Candy
Stamboom Candy.jpg
JPEG-bestand 748.5 KB