IN MEMORIAM

Dedicated To This Moment in Time

30-08-2013 - † 24-08-2016

Brista is bij ons thuis geboren op 30 augustus 2013 uit een nest van 7 puppies.

 

Haar moeder is Dedicated To I'm a Dutch Girl en haar vader is Multi Kampioen Dedicated To Memories of a Lifetime. Brista haar naam doet het vast al vermoeden ;-) ze was de vrouwelijke uitvoering van haar vader Bristow. Brista was heerlijk eigenwijs, super lief en knuffelig en was gek op kusjes geven. Ze was gek op spelen met haar mams Lexie en rennen de andere tibbies en was net zo zacht in karakter als papa Bristow. Ze hield niet van showen maar de enkele shows die ze deed, deed ze met passie voor ons. Ze had 3 volledige CAC's nog maar 1 te gaan voor Nederlands Kampioen en we hadden nog plannen genoeg met haar.

 

Helaas is Brista veel te vroeg overleden. Brista kreeg een acute baarmoederontsteking en haar hartje stopte met kloppen tijdens de operatie. Ondanks de dierenartsen haar er weer bij kregen en de goede zorgen kon haar lichaam het niet meer aan, we hebben toen ook de moeilijke beslissing moeten nemen om haar niet verder te laten lijden en is ze in onze armen overleden. 

Download
Stamboom Brista
Stamboom Brista.pdf
Adobe Acrobat document 338.2 KB

CH. Buster de Koggen

05-08-2000 - † 13-02-2015

Nederlands Kampioen, Luxemburgs Kampioen.

 

Buster is een reutje en is geboren op 5 augustus 2000 bij fokker Joke Hollebeek in Nederland. Buster is onze allereerste Tibetaanse Spaniel. Hij is een macho reutje tegenover andere honden. Buster heeft het showen nooit echt leuk gevonden en na het behalen van zijn twee titels is hij gelijk gepensioneerd van de showring.

Download
Stamboom Buster de Koggen
Pedigree CH. Buster de Koggen
Stamboom Buster.jpg
JPEG-bestand 617.5 KB

Tibetaanse Spaniel
Shylo is in de armen van zijn verzorgers overleden. Bedankt Hans & Fieke voor de goede verzorging van onze Shylo.